Vzdelávací projekt posilní efektivitu Prešovského samosprávneho kraja i organizácií v jeho pôsobnosti

20.08.2009 Prešov

V nadväznosti na zmeny v systéme fungovania Úradu Prešovského samosprávneho kraja i organizácií v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti krajský úrad pripravil pre svojich zamestnancov i pracovníkov 144 organizácií rozsiahly ...
Zameraný je na prácu s ekonomickým informačným systémom SPIN. Vzdelávanie, realizované modernými vzdelávacími aktivitami – formou mentoringu a e-learningu, absolvuje 175 pracovníkov ekonomických oddelení, účtovníkov a ekonómov, ktorí získajú nové informácie a zručnosti a nadobudnú komplexný prehľad pri používaní ekonomického informačného systému.

Projekt nazvaný „Cielené vzdelávanie zamestnancov Úradu Prešovského samosprávneho kraja a OvZP v oblasti práce s ekonomickým informačným systémom“ prinesie úžitok nielen jeho účastníkom, ktorí vďaka nemu budú adaptabilnejší na meniace sa pracovné podmienky a konkurencieschopnejšími na trhu práce. „Zlepšenie kvality a väčšia efektivita práce vyškolených pracovníkov úradu samosprávneho kraja i zamestnancov organizácii v pôsobnosti kraja sa prejaví aj v posilnení efektivity verejnej správy a verejnej služby, “ uviedol manažér projektu Ing. Štefan Matejčík.

Na realizáciu tohto dlhodobého vzdelávacieho projektu, ktorý sa začal v auguste tohto roku a skončí sa v novembri 2010, Úrad PSK získal nenávratný finančný príspevok z Európskeho sociálneho fondu prostredníctvom Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia vo výške 485 933,38 eur.

Ing. Štefan Matejčík
 

Vyberte región